Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Relaxatie Valeriaan 60ml Boiron - Boiron

€ 15,08

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4291274

Algemene informatie

CNK 4291274
Prijs (Incl. BTW) € 15,08
Fabrikant Boiron
Gamma Relaxatie
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Focus Valeriaan De Valeriaan draagt bij tot een goed zenuwevenwicht. Bevordert ontspanning en slaap. Ze ondersteunt het geestelijk welzijn in geval van nerveuze spanning.

Indicatie

Bevordert ontspanning en slaap en draagt bij tot een goed zenuwevenwicht.
Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 690 mg valeriaanextract.

Contra indicatie

Een voedingssupplementmag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Hydroalcoholisch extract van wortels en wortelstokken van Valeriaan (alcohol, water, Valeriana officinalis L.). Alcohol 55%.

Medibib newsletter