Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Cartimotil Structuur Comp 60 - Pileje

€ 32,80

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 4278834

Algemene informatie

CNK 4278834
Fabrikant Pileje
Gamma Cartimotil
Subgamma Cartimotil Structuur
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Cartimotil Structure is bedoeld om mensen te ondersteunen die hun kraakbeen moeten behouden, dankzij mangaan dat bijdraagt ​​aan de normale vorming van bindweefsel, waaronder kraakbeen. Het is ook samengesteld uit MSM en chondroïtinesulfaat.

Kraakbeen is een bindweefsel dat voor 70% bestaat uit water, proteoglycanen (eiwitten, glucosamine en chondroïtine) en type 2 collageen, dat wordt aangetroffen op de kruising tussen veel stukjes bot in het skelet. Het absorbeert schokken door beweging.

Indicatie

Cartimotil Structure is bedoeld om mensen te ondersteunen die hun kraakbeen moeten behouden
2 tabletten per dag in te slikken met een glas water. Duur: 30 dagen.

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen met diabetes of pre-diabetici, astma, behandeld met anti-vitamine K en mensen met een voedselallergie voor schaaldieren of insecten of wiens dieet is gecontroleerd op natrium, kalium of calcium.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Chondroïtinesulfaat (mariene oorsprong (vis)), methylsulfonylmethaan, vulstoffen: tricalciumfosfaat en verknoopt natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, Hyprori Mn ® (hydrolysaat van rijsteiwitten en mangaansulfaat). Voedingssupplement op basis van chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan en mangaan. Gemiddelde analyse Voor 2 tabletten % VNR(1) Chondroïtinesulfaat (mg) 800 Methylsulfonylmethaan (MSM) (mg) 500 Mangaan (mg) 0,60 30% (1) VNR: voedingsreferentiewaarde

Medibib newsletter