Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Vit C Quatro Be Life V-Caps 60 - Bio Life

€ 13,86

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4273835

Algemene informatie

CNK 4273835
Prijs (Incl. BTW) € 13,86
Fabrikant Bio Life
Gamma Vitamine C
Subgamma Vit C Quatro
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

Een synergie van vitamine C, D en shiitake die het immuunsysteem een handje helpt

Eigenschappen

Ondersteuning van het immuunsysteem Het is essentieel om in elk seizoen de natuurlijke weerstand te ondersteunen. Wanneer er veel microben rondgaan, is het belangrijk om de immuniteit te versterken. Zo zijn de cellen beschermd en wordt vermoeidheid tegengegaan. Dankzij de combinatie van vitamine C, vitamine D3 en de bètaglucanen uit biologische shiitake bezit Vit C Quatro een hele reeks voordelen. Het supplement draagt bij tot een normale stofwisseling bij de energieaanmaak en is betrokken bij de goede werking van het immuunsysteem. Vit C Quatro bevat: Vitamine C • draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem • helpt vermoeidheid te verminderen Vitamine D • draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem Biologische shiitake, een paddenstoel die al duizenden jaren lang in Azië wordt gebruikt voor een langere levensduur. Shiitake is rijk aan polysaccharide bètaglucanen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat die polysacchariden actief bijdragen tot een sterkere natuurlijke weerstand.

Indicatie

Een synergie van vitamine C, D en shiitake die het immuunsysteem een handje helpt
1 caps./dag 's Ochtends bij de maaltijd

Contra indicatie

Volgens medisch advies bij overschrijden van de RI in cumulatieve dosissen. Personen met urinestenen en personen met een ziekte waarbij ijzer zich in het lichaam opstapelt (zoals hemochromatose, sikkelcelziekte of thalassemie) mogen niet langdurig hoge dosissen vitamine C (meer dan 1 g/dag) innemen. Shiitake wordt afgeraden aan mensen die bloedverdunners nemen of die een operatie zullen ondergaan. De paddenstoel kan allergische reacties of spijsverteringsproblemen veroorzaken.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Samenstelling 1 capsule Magnesium-L-ascorbaat (vit. C) 85% 420 mg Calcium L-ascorbaat (vit. C) 82% 300 mg Shiitake sporofoor extract 10:1 (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) bio 50 mg Cholecalciferol (vit. D3) 0,25% 8 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren 10 mg

Medibib newsletter