Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 19%

Ergy C 400 Pot 125G - Lab. Nutergia

€ 24,22

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

19% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4219358

Algemene informatie

CNK 4219358
Prijs (Incl. BTW) € 24,22
Fabrikant Nutergia
Gamma Ergy
Subgamma Ergy C 400
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Poeder
Type Voedingssupplement

ERGY C 400 Poeder is een exclusieve formule in de vorm van een geconcentreerd vitamine C poeder, waardoor de dosering gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften.

ERGY C combineert vitamine C in 2 vormen:

- Calcium L-ascorbaat, een niet-verzurende vorm die een goede spijsverteringstolerantie heeft;

- Vitamine C van natuurlijke oorsprong uit acerola. Naast vitamine C zijn er nog andere werkzame stoffen in de vrucht aanwezig die de goede opname en het optimale gebruik van vitamine C door het lichaam bevorderen.

De formule wordt aangevuld met een bijdrage van vitaminen van de B-groep en trans-resveratrol van plantaardige oorsprong: een originele synergie in poedervorm, en een geoptimaliseerde tolerantie.

Indicatie

ERGY C 400 Poeder kan worden aanbevolen: - In het geval van belangrijke behoeften aan vitamine C gedurende een langere periode dankzij de optimale tolerantie; - Om het immuunsysteem te ondersteunen en het organisme te beschermen tegen oxidatieve schade, als begeleiding en/of na medische behandelingen; Vitaminen C en B6 dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitaminen C en B2 zijn betrokken bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. - Ter ondersteuning tijdens periodes van vermoeidheid (verzwakte gronden). Vitaminen C, B2, B3 en B6 helpen de vermoeidheid te verminderen.
Een theelepel per dag (ongeveer 1 g). Verdunnen in een glas water (150 ml) of direct mengen in een compote. Kinderen van 3 tot 10 jaar, een halve theelepel per dag en niet meer dan 200 mg vitamine C per dag.

Contra indicatie

Het advies van een gezondheidsprofessional wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en voor iedereen die medicijnen gebruikt.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Vitamine C (calcium L-ascorbaat), acerola-extract (Malpighia glabra L.), verdikkingsmiddel: acaciagom; vitamine B3 (nicotinamide), natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma's, trans-resveratrol van plantaardige oorsprong, vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B2 (riboflavine). Geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen toegevoegde suiker

Medibib newsletter