Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Hyalu Biotic Cr 50 ml - Svr Laboratoire

€ 44,76

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4180451

Algemene informatie

CNK 4180451
Prijs (Incl. BTW) € 44,76
Fabrikant Laboratoires Svr
Gamma Hyalu
Subgamma Hyalu
Gebruik Humaan
Inhoud 50
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica

Intensieve vochtinbrengende behandeling op basis van hyaluronzuur voor een volle, gladde en stralende huid. Voed uw huid diep.

Regenereer uw huid dankzij een combinatie van 3 actieve ingrediënten die essentieel zijn voor de functie van de huid: gepasteuriseerde probiotica, gestabiliseerde vitamine C en hyaluronzuur. En om de huid voller te maken en rimpels en fijne lijntjes door uitdroging glad te strijken, is deze verzachtende gelei verrijkt met een tweede hyaluronzuur. Dag na dag is de huid comfortabel, gekalmeerd en gladgemaakt.

Eigenschappen

De ultrazintuiglijke waterige geltextuur verzacht onmiddellijk huidirritatie en trekkerigheid, alles in een frisse, bloemige en muskusachtige geur die een gevoel van frisheid geeft. De huid, geregenereerd en gerehydrateerd, wordt onmiddellijk voller en gekalmeerd. De huid voelt de hele dag comfortabel aan, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de elasticiteit wordt hersteld. 80% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Getest onder dermatologisch toezicht en 100% op de gevoelige huid.

Indicatie

Gelaatsverzorging - Anti-age - Rimpels
's Ochtends en/of 's avonds gelijkmatig aanbrengen op gezicht en hals. Extern gebruik.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
LAB19.13/A.34 – INGREDIËNTEN (BEVAT): AQUA/WATER/EAU, BUTYLEENGLYCOL, GLYCERINE, PROPYLEENGLYCOL, CAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ASCORBYL TETRAISOPALMITAAT, 1,2-HEXONADIOL, C10-18 TRIGLYCERIDEN, CARBOMER, MALTODEXTRINE, NATRIUMHYALURONAAT, NATRIUMACRYLATEN COPOLYMEER, ACRYLATEN/C10-30 ALKYL ACRYLAAT CROSSPOLYMEER, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (GEUR), NATRIUMHYDROXIDE, LECITHINE, LACTOBACILLUS FERMENT, PENTAERITHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMAAT, NATRIUM ACETYLATE HYALURONAAT

Medibib newsletter