Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Pepti Biotic Cr 50 ml - Svr Laboratoire

€ 49,73

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Productnummer: 4180444

Algemene informatie

CNK 4180444
Prijs (Incl. BTW) € 49,73
Fabrikant Laboratoires Svr
Gamma Pepti
Subgamma Peptitic
Gebruik Humaan
Inhoud 50
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica

Regenereer uw huid dankzij een combinatie van 3 actieve ingrediënten die essentieel zijn voor de functie van de huid: gepasteuriseerde probiotica, gestabiliseerde vitamine C en hyaluronzuur. En om de huid te matteren en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken, is deze regenererende gel verrijkt met een dosis peptiden. Dag na dag wordt de huid steviger, mater en gladder.

Eigenschappen

De lichte, niet-plakkerige gel-matte textuur vervaagt onregelmatigheden en verfijnt de huidtextuur. De huid, opnieuw in balans en geregenereerd, is zichtbaar gladder en steviger. Fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken en de dofheid wordt hersteld. 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong Niet comedogeen. Getest onder dermatologisch toezicht en 100% op de gevoelige huid.

Indicatie

Gelaatsverzorging - Anti-age - Rimpels - Poriën
's Morgens en/of 's avonds gelijkmatig aanbrengen op het gezicht en de hals. Uitstekende make-upbasis. Uitwendig gebruik.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
INGREDIËNTEN (BEVAT) : AQUA/WATER/EAU, GLYCERINE, SQUALAAN, ASCORBYL TETRAISOPALMITAAT, LAUROYL LYSINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ZOETE AMANDEL) OLIE, SILICA, NATRIUMPOLYACRYLAAT, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PENTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRINE, 1,2-HEXAANDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, PARFUM, NATRIUMHYDROXIDE, CITROENZUUR, LACTOBACILLUS FERMENT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYLHYDROXYHYDROCINNAMAAT, NATRIUMGEACETYLEERD HYALURONAAT, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYLBENZYLAMIDE DIACETAAT

Medibib newsletter