Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Green Tea Mints Comp 120 Nf - Nutriphyt

€ 17,91

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4180253

Algemene informatie

CNK 4180253
Prijs (Incl. BTW) € 17,91
Fabrikant Nutriphyt
Gamma Green Tea
Gebruik Humaan
Inhoud 120 tabletten/pot
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Green Tea Mints bevat antioxidanten uit kwalitatieve (Grade A) Matcha groene thee (rijk aan epigallocatechines EGCG/EGC) en chlorella in een vernieuwde kauwtablet met een aangenaam pepermunt aroma.

Eigenschappen

Goede combinatie van antioxidanten uit groene thee (Camellia sinensis) en chlorella (Chlorella pyrenoidosa). Clean Label: vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

Indicatie

Groene thee en chlorella helpen de natuurlijke weerstand te versterken en dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Chlorella draagt net als groene thee bij tot een goede vasculaire gezondheid en ondersteunt daarnaast ook de normale leverfunctie. Draagt door het gebruik van xylitol als natuurlijke zoetstof bij tot de instandhouding van de mineralisatie van de tanden.
1 à 4 tabletten/dag

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Actieve ingrediënten (per tablet): Camellia sinensis (groene thee) 150 mg Chlorella pyrenoidosa (chlorella) 34 mg Niet-actieve ingrediënten: Zoetstof: Xylitol. Antiklontermiddel: Stearinezuur. Smaakstof: Pepermunt aroma.

Medibib newsletter