Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 14%

Feminabiane Conception Comp 30 + Caps 30 - Pileje

€ 22,76

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

14% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4176731

Algemene informatie

CNK 4176731
Prijs (Incl. BTW) € 22,76
Fabrikant Pileje
Gamma Feminabiane
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode. Foliumzuur draagt bij aan de groei van het moederweefsel tijdens de zwangerschap. Jodium helpt bij de normale productie van schildklierhormonen en een normale schildklierfunctie. Het innemen van omega-3 DHA-vetzuren door de moeder draagt bij tot de normale hersen- en gezichtsontwikkeling van de foetus en van het borstgevoede kind. Positieve effecten zijn merkbaar bij inname van 200 mg DHA per dag, naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250 mg omega 3-vetzuren (EPA en DHA). De Qualitysilver® norm garandeert de optimale kwaliteit en zuiverheid van de geselecteerde visolie die lang behouden blijven.

Indicatie

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode.
1 tablet en 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Tabletten: Vulstoffen: microkristallijne cellulose, mono- en diglyceriden van vetzuur en vernette natriumcarboxymethylcellulose, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose en mono- en diglyceriden van vetzuur, kaliumjodaat, zinkcitraat, niacine, vitamine E, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vitamine D3, vitamine B12, vitamine B6, thiamine, riboflavine en foliumzuur. Capsules: Geconcentreerde visolie, capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), antioxidant: rozemarijnextract Rosmarinus officinalis (blaadjes).

Medibib newsletter