Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 13%

Natural Energy Labotix Co V-Caps 60

€ 42,74

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

13% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4147757

Algemene informatie

CNK 4147757
Prijs (Incl. BTW) € 42,74
Fabrikant Ceres Pharma
Gamma Natural Energy
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

Labotix CO zorgt voor de optimale ondersteuning van de ontwikkeling van Akkermansia muciniphila. De wetenschap heeft enorme stappen gezet op vlak van de microbiota. Akkermansia muciniphila is een bacterie die heel wat interesse gewekt heeft voor zijn gunstige invloed bij de mens.

Tekorten of teveel van bepaalde bacteriën heeft een grote invloed op de kwaliteit van leven. De wetenschap legt dagelijks verbanden tussen de microbiota en onze levenskwaliteit. De laatste jaren krijgt zeker Akkermansia muciniphila heel wat aandacht voor zijn gunstige eigenschappen bij de mens.

Labotix is een gamma dat ontwikkeld is voor de ondersteuning van de microbiota. Labotix CO bevat 2 krachtige natuurlijke ingrediënten: trans-resveratrol en EGCG uit groene thee extract. Deze unieke ingrediënten hebben een gunstige invloed op de onwikkeling van Akkermansia muciniphila.

Eigenschappen

1 doos bevat 60 plantaardige capsules.

Indicatie

Tekorten aan Akkermansia muciniphila Typisch Westerse levensstijl
1-2 plantaardige capsules per dag

Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dit product is niet geschikt voor kinderen en zwangere of lacterende vrouwen. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Camellia sinensis (L.) Kuntze (Groene thee) droogextract (bevat polyfenol EGCG (Epigallocatechine-3-gallaat) 150mg), Vulstof (Microkristallijne cellulose), Trans-resveratrol (uit Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc. (Japanse duizendknoop)) 200mg, Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Magnesiumzouten van vetzuren, Magnesiumsilicaat, Siliciumdioxide), Biotine (D-biotine) 10μg (20% RI)

Medibib newsletter