Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 19%

Arkocaps Eucalyptus Bio Capsules 45 - Arkopharma

€ 10,69

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

19% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4137899

Algemene informatie

CNK 4137899
Prijs (Incl. BTW) € 10,69
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkocaps
Subgamma Arkocaps Eucalyptus
Gebruik Humaan
Inhoud 45
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Arkocapsules® Eucalyptus is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd voor personen die een goed ademhalingscomfort wensen te behouden.

Eucalyptus (Eucalyptus globulus Labill.) heeft voor ethymologie de Griekse woorden "eu" (goed), "kaluptos" (bedekt) en globulus, want de bloem is bolvormig en bedekt met een hoedje. Zijn snelle groei, zijn aromatische geur die insecten verdrijft, zijn vochtabsorberend vermogen hebben ervoor gezorgd dat hij geïntroduceerd werd in het Middellandse Zeegebied om drassige gebieden te zuiveren.

De geurende bladeren van Eucalyptus hebben een sterke geur en bevatten een essentiële olie waarvan het belangrijkste bestanddeel eucalyptol is. In de fytotherapie worden de bladeren gebruikt want ze bezitten verzachtende eigenschappen op de luchtwegen en helpen zo om gemakkelijker te ademen.

Vanaf 12 jaar. Orale toedieding. Bestemd voor volwassenen. 3 tot 6 capsules per dag in te nemen vóór de maaltijd met een groot glas water.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter