Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Avene Hydrance Hydraterende Mist 100ml - Avene - Avene

€ 19,80

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 4130282

Algemene informatie

CNK 4130282
Fabrikant Avene
Gamma Avene
Subgamma Avene Hydrance
Gebruik Humaan
Inhoud 100 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica

Deze innovatieve hydraterende mist in meeneemformaat verhoogt de hydratatie van de huid in amper 3 seconden en om het even wanneer. De huid wordt onmiddellijk en 24u lang¹ gehydrateerd.

De combinatie van een Vitamine B3-complex, dat de huidbarrière versterkt en dehydratatie tegengaat, Provitamine E, die de huid tegen oxidatieve stress beschermt, en Hyaluronzuur, dat de huid door zijn reservoir-effect hydrateert, is een weldaad voor de huid. Deze ultrafijne mist trekt snel in, voelt niet plakkerig aan, doet de huid niet glimmen, helpt de make-up te fixeren en kan overal en op elk moment van de dag worden gebruikt. De niet-comedogene mist zit barstensvol Thermaal Water Avène, dat van nature kalmerend en verzachtend werkt en de huid onmiddellijk verfrist en revitaliseert. Kan zelfs over de make-up heen worden gebruikt.

¹HI-kinetiek, Hydraterende mist, 21 proefpersonen, eenmalig gebruik.


Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. PROPANEDIOL. NIACINAMIDE. 1,2-HEXANEDIOL. BETAINE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). ISOCETYL STEAROYL STEARATE. PHYTOSTEROLS. POLYSORBATE 60. SODIUM CITRATE. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYALURONATE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TREHALOSE. TRIETHYLHEXANOIN. WATER (AQUA) We raden consumenten aan om de productsamenstelling systematisch te raadplegen alvorens een product te kopen.

Medibib newsletter