Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Douxo S3 Seb Mousse 150 ml

€ 29,83

Productnummer: 4126736

Algemene informatie

CNK 4126736
Prijs (Incl. BTW) € 29,83
Fabrikant Ceva Sante Animale
Gamma Duoxo
Gebruik Veterinair
Inhoud 150 ml
Farmaceutische vorm Mousse
Type Voedingssupplement

Indicatie

Mousse voor katten en honden met een vette of schilferende huid: vermindert roos, overtollig talg en onaangename geurtjes dankzij de werking van Seboliance, terwijl het het ecosysteem van de huid hydrateert en beschermt. Herstructureert, helpt ontwarren en maakt de vacht zacht en glanzend.
Gebruik om de 3 dagen. Voor onderhoud, mag slechts één keer per week worden gebruikt. Extern gebruik. Aanbrengen op een droge, geborstelde vacht. Doseer 1 of 2 pomp (en) op de hand en masseer door de vacht zodat de mousse tot op de huid doordringt. Herhaal deze handeling over het hele lichaam en vermijd de ogen en mond. Niet spoelen. Laat aan de lucht drogen. Borstel voor een glanzende vacht. Kan ook naast DOUXO ® S3 SEB Shampoo worden gebruikt als u de huid moet reinigen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ophytrium - een gezuiverd natuurlijk ingrediënt met hoge tolerantie en drievoudige werking op de huidbarrière: • Beschermt de mechanische barrière voor een soepele, duurzaam gehydrateerde huid • Behoudt de beschermende microbiële flora voor een gezonde huid • Vermindert irritatie Seboliance - vermindert overtollig talg Panthenol (provitamine B5) - hydrateert de huid en verbetert de wondgenezing Pentavitine - hydrateert de huid Hypoallergene geur van kokos-vanille. Alle DOUXO ® S3-producten zijn vrij van parabenen, zeep, sulfaat, nanodeeltjes, kleurstoffen en ftalaten.

Medibib newsletter