Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Bioderma Photoderm Apres-Soleil Flacon 500 ml

€ 24,15

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 4101606

Algemene informatie

CNK 4101606
Fabrikant Naos
Gamma Bioderma
Subgamma Bioderma Photoderm
Gebruik Humaan
Inhoud 500 ml
Farmaceutische vorm Creme
Type Cosmetica

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Photoderm Après-Soleil is verrijkt met emollientia en kalmerende bestanddelen. Het product hydrateert langdurig, kalmeert het warmtegevoel na het zonnen en verlengt de natuurlijke bruining. Houdt de huid soepel en zacht. Dringt snel in zonder vette finish.

Eigenschappen

Geschikt voor volwassenen en tieners.

Indicatie

Verfrissende en kalmerende verzorging, intensieve hydratatie voor de gevoelige huid na blootstelling aan de zon.
Eenmaal per dag - Tijdens de blootstelling en nog enkele dagen erna. Aanbrengen op propere, droge huid. Zachtjes inmasseren. Niet gebruiken op zichtbaar geïrriteerde of sijpelende huid.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
AQUA/WATER/EAU; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE; GLYCERIN; SODIUM POLYACRYLATE; PENTYLENE GLYCOL; 1,2-HEXANEDIOL; CAPRYLYL GLYCOL; ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER; DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE; SODIUM CITRATE; MANNITOL; XYLITOL; RHAMNOSE; SODIUM HYDROXIDE; FRUCTOOLIGOSACCHARIDES; LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT; FRAGRANCE (PARFUM). [BI 448] De hieronder opgesomde ingrediënten zitten in de meest recente productformule. Gezien het tijdsverschil tussen de productie en de commercialisering raden wij u aan de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te raadplegen.

Medibib newsletter