Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Lazartigue Pre-Shamp Exfoliante & Purifiante 75 ml

€ 33,90

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3962453

Algemene informatie

CNK 3962453
Fabrikant Lazartigue
Gamma Lazartigue
Subgamma Lazartigue Pre-Shamp
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Shampoo
Type Cosmetica

De exfoliërende gel werkt als een scrub, een echte ontgiftende behandeling voor uw hoofdhuid. Diep scrubben, reinigen en zuiveren van de hoofdhuid met deze pre-shampoo gel verrijkt met jojoba parels en fruitzuren. Gecertificeerd veganistisch en gemaakt van 95% natuurlijke ingrediënten, houdt het de balans en gezondheid van je haar in stand.

Voor de shampoo, deel voor deel aanbrengen op de droge hoofdhuid. Masseer zachtjes met de vingertoppen om de zuiverende werking van de scrub te activeren. Spoel uit en ga verder met shampooën.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
De Pre-Shampoo Exfoliate Gel bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De veganistische formule is vrij van siliconen en sulfaten. Lijst van ingrediënten: AQUA/WATER/EAU, GLYCERINE, HYDROXYPROPYLZETMEELFOSFAAT, JOJOBA ESTERS, PARFUM, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUMCHLORIDE, PROPANEDIOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZAAT, NATRIUMBENZOAAT, MENTHYL PCA, NATRIUMLACTAAT, KALIUMSORBAAT, GLYCOLZUUR, TETRANATRIUMEDTA, MENTHOL, SACHAROSE, UREUM, NATRIUMCITRAAT, NATRIUMHYDROXIDE, DIPROPYLEENGLYCOL, APPELZUUR, WIJNSTEENZUUR, CI 77891 (TITAANDIOXIDE), CI 42090 (BLAUW 1-MEER), CI 19140 (GEEL 5-MEER)

Medibib newsletter