Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Soria Melisol Ct Capsule 60 - Soria Bel

€ 15,08

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3916863

Algemene informatie

CNK 3916863
Prijs (Incl. BTW) € 15,08
Fabrikant Soria
Gamma Soria
Subgamma Soria Melisol
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Standaardisatie Per Tablet: Rozemarijnzuur 3 Mg, Galluszuur 6 Mg, Vitexine 2 Mg

Eigenschappen: Kalmerend, Krampwerend, Pijnstillend, Verteringsbevorderend, Neuroprotectief

Melissa Officinalis Heeft Kalmerende, Ontspannende En Licht Hypnotische Eigenschappen Dankzij De Essentiële Olie Met Terpenoïden, Pineen, Limoneen, Carryophylleen, Linalol, Nerol, Farnesol, Citral En Citronellal. Citroenmelisse Is Een 'Fytotranquilizer' Die Ingrijpt Op Het Limbisch Systeem. De Plant Wordt Gebruikt Bij Emotionele En Nerveuze Spanning, Hartkloppingen En Zwaarmoedigheid. Melisse Revitaliseert Het Zenuwstelsel En Verbetert De Cognitieve Functies. Zoals De Essentiële Olie Hebben De Flavonoïden (Apigenine En Luteoline), Triterpeenzuren (Ursolzuur En Oleanolzuur), Catechollooistoffen En Bitterstoffen Een Spijsverteringsbevorderend, Krampwerend, Anti-Emetisch, Carminatief En Eetluststimulerend Vermogen. Melisse Vermindert Maagkrampen, Galkolieken, Nausea, Braken En Spastisch Colon. Door De Krampstillende Werking Op De Baarmoeder Kan Het Menstruatiepijn Verlichten.

Melisse Bezit Anti-Inflammatoire En Antivirale Eigenschappen Dankzij De Aanwezigheid Van Catechollooistoffen En Fenolzuren. Uit In Vitro Studies En Studies Op Ratten En Muizen Blijkt Dat Melissa Officinalis Neuroprotectieve (Hassanzadeh Et Al. 2011, Bayat Et Al. 2012, Martins Et Al. 2012), Anxiolytische En Antidepressieve Eigenschappen Heeft (Taiwo Et Al. 2012) En De Fysiologische Stress Doet Dalen (Feliú-Hemmelmann Et Al. 2013). In Klinische Studies Werd Een Verhoogde Geheugenperformantie En Een Kalmere Stemming Vastgesteld (Kennedy Et Al. 2003), Een Verbetering Van De Cognitieve Prestaties (Kennedy Et Al. 2004) Alsook Een Afname Van Angst En Een Verbetering Van Insomnia (Case Et Al. 2011). In Een Studie Met Alzheimerpatiënten Verbeterde Melisse De Cognitieve Functies, De Klinische Evaluatie En De Agitatie (Akhondzadeh Et Al. 2003). Melisse Inhibeert De Dopamine Reuptake Is Daardoor Een Gaba Agonist. Rozemarijnzuur Remt De Gaba-Transaminase, Vermindert Daardoor De Afbraak Van Gaba En Vermindert Daardoor Stress- En Angstsignalen.

Passiflora Bezit Een Kleine Alkaloïdfractie Bestaande Uit Harmanen: Passiflorine, Carboline, Harmol, Harmaline, Enz. Met Sederende Werking. De Beta-Carbolines Binden Zich Op De Benzodiazepinereceptoren En Beïnvloeden De Werking Van Gaba. De Harmanen Zijn Ook Mao-Inhibitoren Waardoor Ze Een Antidepressieve Werking Hebben. Ze Blokkeren Het Atp-Ase En De Ca-Influx Waardoor Ze Een Spasmolytisch, Bloedvatverwijdend En Bloeddrukverlagend Vermogen Hebben Op Het Gladde Spierweefsel Van Darmen En Coronairen. De Flavonoïden Met Apigenine, Luteoline, Vitexine, Saponarine Zijn Een Belangrijke Fractie Met Krampwerende, Anti-Inflammatoire En Sederende Eigenschappen, Nl. Negatief Chronotroop En Negatief Inotroop. Maltol, Een Gammapyron, Onderdrukt Het Czs, Leidt De Slaap In, Vermindert De Reflexen En Is Anticonvulsief.

Rosmarinus Officinalis (Rozemarijn Of Spaanse Ginseng) Bevat Een Groot Aantal Actieve Stoffen Die Inwerken Op Bijna Alle Organen. De Essentiële Olie Met Pineen, Kamfeen, Cineol, Borneol En Kamfer Oefent Een Tonisch En Regulerend Effect Uit Op Het Zenuwstel­Sel, De Bloedcirculatie En Het Hart. Flavonoïden (Apigenine, Luteoline), Fenolzuren (Cafeïnezuur, Chlorogeninezuur, Rosmarinezuur) En Bitterstoffen (Picro­Salvine) Zorgen Voor Cholagoge, Krampwerende, Diuretische, Verteringsbevorde­Rende En Antigonadotrope Eigenschappen. Rozemarijn Wordt Gebruikt Bij Zenuw­Uitputting, Zwakte, Herstel, Digestieve Problemen, Circulatiestoornissen (Hart, Hersenen, Perifeer), Depressie, Vermoeidheid, Hoofdpijn. Het Verbetert Het Concentratievermogen En De Hersenactiviteit. Het Verhoogt De Adrenalineproductie En Daarmee De Mentale En Psychische Stressaanpassing. Het Verhoogt De Dopamine, Het Geluksgevoel En Vermindert De Mentale En Nerveuze Vermoeidheid.

Eigenschappen

Melisse en passiebloem ondersteunen een goede relaxatie en slaap. Rozemarijn en melisse ondersteunen de vertering.
2 capsules per dag, 1 's morgens en 1 's avonds

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Samenstelling:Droog extract van melisse (Melissa officinalis, bladeren) (4:1) 300 mg, passiebloem (Passiflora incarnata, bladeren) (4:1) 100 mg, rozemarijn (Rosmarinus officinalis, bladeren) (6:1) 50 mg, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, vulstof: calciumcarbonaat, gamma-cyclodextrine Standaardisatie per capsule Vitexine: 4 mg Rozemarijnzuur: 3 mg Galluszuur: 3 mg

Medibib newsletter