Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Osmo Soft Brandwonden + zonverbr. Hydrogel Tube 50 gr

€ 8,50

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3910478

Algemene informatie

CNK 3910478
Fabrikant Vemedia
Gamma Osmo
Gebruik Humaan
Type Medisch hulpmiddel

Verzacht. Vermindert roodheid van de huid (vermindert erytheem veroorzaakt door eerstegraads brandwonden). Rehydrateert de oppervlakkige huidlagen. Bevordert het helen van brandwonden.* *Letsel veroorzaakt door eerste- en oppervlakkige tweedegraads brandwonden.

Indicatie

Osmo Soft is een hydrogel die bestemd is voor de behandeling van oppervlakkige brandwonden (pijn, roodheid en optreden van blaren op een beperkt oppervlak), brandwonden die in de thuisomgeving worden opgelopen, zonverbranding,..
Uitwendig gebruik. Osmo Soft aanbrengen op het volledige oppervlak van de brandwond met licht masserende bewegingen. Laten intrekken. Het aanbrengen 2 tot 3 keer per dag herhalen.

Contra indicatie

Niet gebruiken in geval van bekende allergie voor één van de bestanddelen van Osmo Soft. Niet aanbrengen op diepe brandwonden (diepe tweedegraads brandwonden of derdegraads brandwonden) of op geïnfecteerde brandwonden. Niet aanbrengen op geschaafde huid waarbij de lederhuid is beschadigd. Niet gebruiken bij premature baby's. Niet aanbrengen op de slijmvliezen of op de ogen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Carbomeren, octanediol, glycerol, polyethyleenglycol, natriumhydroxide, gezuiverd water

Medibib newsletter