Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Ducray Densiage Trio Tabletten 3x30

€ 38,50

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3813375

Algemene informatie

CNK 3813375
Fabrikant Ducray
Gamma Ducray
Subgamma Ducray Densiage
Gebruik Humaan
Inhoud 36
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Eigenschappen

Met de jaren kan het haar grijzer en ook schaarser worden. Een vermindering van volume en dunner haar kunnen waargenomen worden. Een goede bescherming van en bloedtoevoer naar de haarfollikel zijn erg belangrijk opdat de bestanddelen die onontbeerlijk zijn voor de groei van dik en gezond haar optimaal benut kunnen worden. De allroundformule van Densiage voedingssupplement helpt een volle haardos te behouden en beschermt tegen haarveroudering door co-enzym Q10 en vitamine A te combineren met een extract van blauwe bosbessen dat de doorbloeding van de hoofdhuid activeert. Koper helpt het haar zijn normale kleur te behouden. Het extract van bosbessen en selenium, beide met antioxiderende eigenschappen, beschermen de cellen tegen oxidatieve stress. Ginseng en vitamine B6 geven het haar vitaliteit en stevigheid. Vitamine B8 houdt het haar gezond.

Indicatie

Haarveroudering - Vrouwen meer dan 45 jaar.
Dagelijks 1 tablet met een groot glas water innemen. Het is aan te raden een kuur van 3 maanden te volgen. Dit voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtihr voeding en een gezonde levenswijze niet vervangen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Voornaamste bestanddelen: Ginseng en vitamine B6: geven het haar energie en maken het levenskrachtiger. Extract van blauwe bosbessen en selenium: door hun antioxiderende eigenschappen beschermen ze de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine B8: houdt het haar gezond. Koper: zorgt ervoor dat het haar zijn kleur behoudt. VULMIDDEL: MICROKRISTALLIJNE CELLULOSE – MALTODEXTRINE – DROOGEXTRACT VAN GINSENG (PANAX GINSENG) –VERDIKKINGSMIDDEL: HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE – DROOGEXTRACT VAN BOSBESSEN (VACCINIUM MYRTILLUS) – COENZYM Q10 (UBICHINON) – SPIRULINACONCENTRAAT (SPIRULINA PLATENSIS) – RADIJSCONCENTRAAT (RAPHANUS SATIVUS L.) -APPELCONCENTRAAT (MALUS DOMESTICA) - ZOETE AARDAPPELCONCENTRAAT (IPOMOEA BATATAS L.) - KERSCONCENTRAAT (PRUNUS CERASUS) – ANTIKLONTERMIDDEL: MAGNESIUMSTEARAAT, TALK – VITAMINE A-ACETAAT – KOPERSULFAAT – VULMIDDEL: SILICA EN GLYCERINE – PYRIDOXINE CHLOORHYDRAAT – NATRIUMSELENIET – D-BIOTINE - COATING: MALTODEXTRINE, SUCROSE, CITROENZUUR. GLUTENVRIJ.

Medibib newsletter