Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Lactophar Junior Blister Capsule 2x10 - Nutriphyt

€ 13,41

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3790680

Algemene informatie

CNK 3790680
Prijs (Incl. BTW) € 13,41
Fabrikant Nutriphyt
Gamma Lactophar
Gebruik Humaan
Inhoud 20 geblisterde capsules/doos
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Lactophar junior is een afgewogen combinatie van goedaardige, maagzuurresistente, antibiotica- en clavulaanzuurresistente bacteriën, in combinatie met de nodige voedingsvezels die snel metaboliseerbaar zijn door de bacteriën.

Eigenschappen

5 miljard goedaardige humane bacteriën per capsule. Bevat ook voedingsvezels in de vorm van Inuline en FOS (Fructo-oligosachariden) die een natuurlijke voeding zijn voor de humane darmbacteriën. Unieke stabiliteit op kamertemperatuur. Gegarandeerd lactosevrij. Clean Label: vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.
1 capsule/dag In handige capsulevorm: te openen om het poeder gemakkelijk in vloeistof of maaltijd te mengen, of rechtstreeks in de mond te gieten. Gebruiksvriendelijk voor kinderen en/of personen met slikproblemen. ! Niet in substanties mengen die warmer zijn dan de lichaamstemperatuur, omwille van de levende darmbacteriën! Mag samen met antibiotica ingenomen worden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Actieve ingrediënten (per dagdosis van 1 capsule): Inuline 193 mg FOS (Fructo-oligosacchariden) 96.5 mg Lactobacillus acidophilus 1.25 miljard KVE* Lactobacillus casei 1.25 miljard KVE* Lactobacillus delbrueckii 1.25 miljard KVE* Lactobacillus rhamnosus 1.25 miljard KVE* *KVE: kolonie vormende eenheden Niet-actieve ingrediënten: Hulpstof: Oryza sativa (rijstextract). Vegetarische capsule: Geleermiddel: Hypromellose.

Medibib newsletter