Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 16%

Mustela Zeep Overvet Cold Cream 100 gr

€ 6,63

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

16% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3774403

Algemene informatie

CNK 3774403
Prijs (Incl. BTW) € 6,63
Fabrikant Expanscience Laboratoires
Gamma Mustela
Subgamma Mustela Zeep
Gebruik Humaan
Inhoud 100 gr
Farmaceutische vorm Zeep
Type Cosmetica

De Overvette zeep met Cold Cream met Bio-bijenwas reinigt zacht en doeltreffend de droge huid van baby's en kinderen vanaf de geboorte(1). De voedende eigenschappen helpen de uitdrogende effecten van water rijk aan kalk te compenseren.

De Overvette zeep met Cold Cream bevat 82% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de overige 18% worden gebruikt om een aangename textuur en een goede bescherming van de formule op lange termijn te verkrijgen.

Laat een uneke geur achter op de huid, de mythische Mustela geur.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Indicatie

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).
De Overvette zeep met Cold Cream laten schuimen op het lichaam en/of gezicht van de pasgeborene, baby of kind. Spoel vervolgens grondig af.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA/WATER/EAU, PARFUM FRAGRANCE, PALM KERNEL ACID, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, HORDEUM VULGARE EXTRACT/EXTRAIT D'ORGE, OCTYLDODECANOL, COCOGLYCERIDES, TETRASODIUM ETIDRONATE, POLYGLYCERYL2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYGLYCERYL3 DIISOSTEARATE, MAGNESIUM SULFATE, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, CERAMIDE NP, PERSEA GRATISSIMA AVOCADO FRUIT EXTRACT, PHYTOSPHINGOSINE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID

Medibib newsletter