Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 16%

Mustela Baby Liniment 200 ml

€ 7,18

16% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3744323

Algemene informatie

CNK 3744323
Prijs (Incl. BTW) € 7,18
Fabrikant Expanscience Laboratoires
Gamma Mustela
Subgamma Mustela Baby
Gebruik Humaan
Inhoud 200 ml
Farmaceutische vorm Zalf
Type Cosmetica

Het Liniment is een natuurlijk, zacht reinigingsproduct dat dagelijks wordt gebruikt voor de luierstreek van de baby, vanaf de geboorte(1).

Het Liniment reinigt de luierzone van de baby op doeltreffende en zachte wijze en vormt een beschermende film om de huid te isoleren tegen beschadiging door vocht en wrijving van de luier. Dankzij de aanwezigheid van extra-vierge olijfolie van eerste persing, rijk aan omega 6 en 9, beschermt de Liniment de tere babyhuid.

Het Liniment bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De resterende 1% zorgt voor een aangename textuur en langdurige bescherming. Zonder parfum. Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Indicatie

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).
Bij elke luierwissel met een wattenschijfje op de huid van de baby aanbrengen. Je hoeft niet te spoelen. Schudden voor gebruik.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CALCIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES / C 10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN OLEATE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, ZEA MAYS OIL, TOCOPHEROL

Medibib newsletter