Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Thuasne Benelux Sport Enkelbandage Strapping Blauwgrijs S - Thuasne Benelux

€ 35,50

Productnummer: 3722345

Algemene informatie

CNK 3722345
Prijs (Incl. BTW) € 35,50
Fabrikant Thuasne
Gamma Thuasne
Subgamma Thuasne Sport
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Bandage
Type Medisch hulpmiddel

Dit hulpmiddel is een propioceptieve elastische enkelbrace die het gewricht stabiliseert. Het hulpmiddel is alleen bedoeld voor de behandeling van de genoemde indicaties en voor patiënten van wie de maten overeenkomen met de maattabel.

Eigenschappen

Beperking van het warmteverlies door het synthetisch rubber (chloropreen).

Indicatie

Instabiliteit/laxiteit van gewrichten. Proprioceptieve ondersteuning tijdens revalidatie. Milde enkelverstuiking (acute fase). Hervatting van sportactiviteiten.
Doe de enkelbrace aan, opening op de enkel, zet de voet plat op de grond. Sluit de enkelbrace met de afstellip. Vouw de linkerband om op de wreef, rek deze uit en omwikkel de enkel. Afhankelijk van de aard van het letsel (verstuiking van het externe, of minder vaak voorkomend, het interne laterale ligament) en de betrokken voet (links of rechts), varieert de plaatsing van de band: begin op de rechtervoet met het omwikkelen van de rechterband, begin op de linkervoet met het omwikkelen van de linkerband.

Contra indicatie

Laat het hulpmiddel niet in direct contact komen met een beschadigde huid of een open wond die niet is afgedekt met daarvoor geschikt verband. Gebruik het hulpmiddel niet in geval van bekende allergieën voor een van de componenten. Gebruik het hulpmiddel niet indien in het verleden veneuze of lymfatische aandoeningen zijn geconstateerd.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Polyamide - Synthetisch rubber SBR - Polyester - Thermoplastisch polyurethaan - Elastaan.

Medibib newsletter