Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Excilor Behandeling Wratten 2in1 11,5 ml + 1ml

€ 26,91

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3704707

Algemene informatie

CNK 3704707
Fabrikant Vemedia
Gamma Excilor
Subgamma Excilor Behandeling
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Medisch hulpmiddel

Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert het beste van 2 werelden. Het combineert een cryo behandeling en een zuurbehandeling voor een doeltreffende behandeling van wratten in slechts 5 dagen!


Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen.

Eigenschappen

Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert het beste van 2 werelden. Het combineert een cryo behandeling en een zuurbehandeling voor een doeltreffende behandeling van wratten in slechts 5 dagen! Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen. Dag 1, bevries je de wrat (= cryo behandeling). Dit doe je door het schuimpje op de blauwe kant zeer koud te maken en dan op de wrat te drukken (20"). Door de wrat te bevriezen, val je de wrat van binnen naar buiten aan. Dag 2-5 breng je de TCA gel aan, om de wrat te verzuren. Deze werking gaat de wrat van buiten naar binnen verwijderen, laagje per laagje.

Indicatie

Voor wratten op handen en voeten
Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen. Dag 1, bevries je de wrat (= cryo behandeling). Dit doe je door het schuimpje op de blauwe kant zeer koud te maken en dan op de wrat te drukken (20"). Door de wrat te bevriezen, val je de wrat van binnen naar buiten aan. Dag 2-5 breng je de TCA gel aan, om de wrat te verzuren. Deze werking gaat de wrat van buiten naar binnen verwijderen, laagje per laagje. Uit het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren in de orginele verpakking op kamertemperatuur (15-25 °C) en beschermen tegen zonlicht. Bescherm tegen open vuur, ontvlambare bron, warmtebron, direct zonlicht en electrostatische of electrische bronnen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C.

Contra indicatie

Voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij zwangerschap, borstvoeding,diabetes, wanneer je een slechte bloedcirculatie of een huidaandoening hebt, wordt aangeraden om de huisarts om advies te vragen alvorens Excilor te gebruiken.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
HFC-152, Isopentane, Propane, TCA-Active™ (gebaseerd op Trichloorazijn zuur), Carbopol, Water.

Medibib newsletter