Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Dafalgan Pediatrie 150 mg Suppo 12

€ 4,44

Productnummer: 3606159

Algemene informatie

CNK 3606159
Prijs (Incl. BTW) € 4,44
Fabrikant Upsa Sas
Gamma Dafalgan
Subgamma Dafalgan Pediatrie
Gebruik Humaan
Inhoud 12
Farmaceutische vorm Zetpil
Type Geneesmiddel
Farmacotherapeutische Groep
Dit Geneesmiddel Is Een Analgeticum (Pijnstiller) En Een Antipyreticum (Het Werkt Koortsverlagend). Het Is Voorbehouden Voor Kinderen Jonger Dan 10 Jaar. Therapeutische Indicaties
Dafalgan Wordt Gebruikt Bij De Symptomatische Behandeling Van Pijn En Koorts.

Indicatie

Farmacotherapeutische groep Dit geneesmiddel is een analgeticum (pijnstiller) en een antipyreticum (het werkt koortsverlagend). DAFALGAN Pediatrie 150 mg zetpillen is voorbehouden voor kinderen van 8 tot 15 kg. Therapeutische indicaties DAFALGAN Pediatrie zetpillen wordt gebruikt bij de symptomatische behandeling van pijn en koorts. Wordt de klacht van het kind na 3 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
DAFALGAN Pediatrie 150 mg zetpillen: Deze presentatie is bedoeld voor gebruik bij kinderen van ongeveer 6 maanden tot 3 jaar (lichaamsgewicht 8-15 kg). De niet te overschrijden maximale dosis bedraagt 60 mg/kg/24 uur. De te gebruiken dosering moet aangepast worden aan de leeftijd en de toestand van de patiënt. 1 zetpil per keer; tot 4 zetpillen per 24 uur. Raadpleeg uw arts in de volgende situaties: • ernstige leveraandoeningen, • syndroom van Gilbert (familiale niet-hemolytische geelzucht), • chronische ondervoeding, • dehydratatie.

Contra indicatie

Als het kind allergisch is voor paracetamol, fenacetine of één van de andere stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6 van deze bijsluiter. als het kind allergisch is voor pinda's of soja, want dit geneesmiddel bevat lecithine afkomstig van sojaolie.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
paracetamol- De werkzame stof in dit middel is paracetamol. - De andere stoffen in dit middel zijn: semisynthetische glyceriden. Zie rubriek 2 "Wanneer mag u dit middel niet gebruiken of moet u er extra voorzichtig mee zijn?".

Medibib newsletter