Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 19%

D3 K2 Flacon 20 ml Physiomance Phy309 - Therascience-Lignaform

Nutritionele ondersteuning voor het behoud van spieren en botten en ter versterking van uw immuniteit

€ 32,32

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

19% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3564887

Algemene informatie

CNK 3564887
Prijs (Incl. BTW) € 32,32
Fabrikant Therascience
Gamma Physiomance
Subgamma D3
Gebruik Humaan
Inhoud 20 ml
Farmaceutische vorm Druppels
Type Voedingssupplement

PHYSIOMANCE VITAMINES D3 & K2 bevat, voor 2 druppels:

  • 800 IE* (20 μg) natuurlijke vitamine D3. Vitamine D is essentieel voor de gezondheid van de botten: enerzijds is het noodzakelijk voor de groei, mineralisatie en ontwikkeling van de botten, anderzijds werkt het in op de opname van calcium en fosfor. Het is vooral belangrijk bij postmenopauzale vrouwen omdat het helpt het verlies van botmineraaldichtheid tegen te gaan. Een lage botdichtheid is inderdaad een risicofactor voor osteoporotische breuken. Vitamine D is betrokken bij de spierfunctie. Het is essentieel voor de juiste activiteit van de cellen van het immuunsysteem en speelt ook een belangrijke rol bij de celdeling.
  • 48% van de RI* in natuurlijke vitamine K2, in de vorm van menaquinone-7, voor een betere biobeschikbaarheid, wat het behoud van het bottenstelsel bevordert.

*IE : Internationale Eenheden

Waarom kiezen voor PHYSIOMANCE VITAMINES D3 & K2 van Laboratoire THERASCIENCE ?

Om in één enkel product te profiteren van de aanvullende werking van 2 natuurlijke bronvitamines, die essentieel zijn voor uw lichaam, in oliachtige vorm worden gebracht voor een betere absorptie.


Capsule :1 capsule per dag, gedurende 2 maanden. Te herhalen indien nodig.Druppel :2 druppels per dag, direct op de tong of op een voedingsondersteuning, gedurende minstens 2 maanden. Te herhalen indien nodig.Voorzorgsmaatregelen :Niet gebruiken bij het innemen van antistollingsmiddelen. Capsule : Niet toedienen aan kinderen jonger dan 11 jaar.Druppel : Koel en droog bewaren. Vanaf 3 jaar.Voedingssupplementen moeten samen met gezonde levensstijl worden gebruikt en niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. In geval van een combinatie van verschillende voedingssupplementen, vraag advies aan uw gezondheidsprofessional.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Capsule: Olijfolie*, omhulsel : visgelatine, natuurlijke vitamine K2 (menachinon-7), weekmaker : glycerol, gezuiverd water, natuurlijke vitamine D3 (cholecalciferol), kleurstof : riboflavine. Druppels: Virgin olijfolie van eerste koude persing*, natuurlijke vitamine K2 (menachinon-7), natuurlijke vitamine D3 (cholecalciferol). *afkomstig uit de natuurlijke landbouw

Medibib newsletter