Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Ortis Detoxine Silhouette Kersen 250 ml

€ 23,30

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3525565

Algemene informatie

CNK 3525565
Fabrikant Ortis
Gamma Ortis
Subgamma Ortis Detoxine
Gebruik Humaan
Inhoud 50ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

Detoxine Silhouet

Ik verfijn mijn silhouet en verlicht mijn benen dankzij de werking van planten:

  • Moerasspirea: helpt bij de ondersteuning van de verwijderingsfuncties van water
  • Rode wijnstok: helpt het gevoel van zware benen te verminderen
    • Groene koffie

Eigenschappen

Smaak: Smaak Kersen
Gebruiksaanwijzing De fles goed schudden van links naar rechts vóór gebruik. Van de 1e tot de 7e dag: 12 ml oplossen in een groot glas water, 's morgens vóór het ontbijt. Van de 8e tot de 14e dag: 12 ml oplossen in een groot glas water, 's morgens vóór het ontbijt en 12 ml vóór de hoofdmaaltijd. Na 14 dagen wordt het aangeraden de inname van Detoxine Silhouet te verlengen. Drink 12 ml opgelost in een glas water, 's morgens voor het ontbijt gedurende 20 dagen op

Contra indicatie

Voorzorgsmaatregelen Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetarïers. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Tijdens de eerste dagen kan u een versnelling van de darmtransit gewaarworden. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici en bij personen met hypoglycemie. Tijdens inname van dit product, wordt aangeraden om het gebruik van cafeïnebevattende dranken te beperken. Niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor salicylaten. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ingrediënten Geconcentreerd appelsap (Malus domestica Borkh.) en kersensap (Prunus cerasus L.), water, droge extracten van: moerasspirea (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. - 250 mg/12 ml), groene koffie geconcentreerd aan min. 45% CGA (Coffea canephora robusta - 200 mg/12 ml), rode wijnstok (Vitis vinifera L. - 180 mg/12 ml), kersen-aroma. GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS (bevat van nature aanwezige suikers), ZONDER BEWAARMIDDELEN, ZONDER ZOETSTOFFEN.

Medibib newsletter