Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Ocuvite Luteine Forte Tabletten 30

€ 26,15

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3456944

Algemene informatie

CNK 3456944
Prijs (Incl. BTW) € 26,15
Fabrikant Bausch & Lomb Pharma
Gamma Ocuvite
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Ocuvite luteïne brengt essentiële elementen aan die niet door het lichaam worden aangemaakt (antioxiderende vitamines C en E, luteïne, zink). Deze elementen worden aangebracht door de voeding.

Vitamine C, vitamine E en zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Zink draagt bij tot het behoud van een normaal zicht.

Gebruikswijze: 1 tablet per dag in te nemen met een glas water. Te gebruiken als voedingssupplement en niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, en een gezonde levensstijl. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Niet gebruiken in geval van allergie aan een van de ingrediënten van dit voedingssupplement. Niet aangeraden tijdens zwangerschap en borstvoeding. Buiten het bereik van kinderen houden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ingrediënten : Vulmiddel : cellulose (E460); Vitamine C (L-ascorbinezuur) ; Luteïne- en zeaxanthine-esters van Marigold bloemen (in microcapsules) ((Tagetes erecta L., bloemen), varkensgelatine, sucrose, palmolie) ; Glansmiddel : hydroxypropylmethylcellulose (E464); Vitamine E (dl-alfa-tocoferylacetaat) ; Seleniumgist (Saccharomyces cervisiae); Maltodextrine ; Gemodificeerd zetmeel ; Zinkoxide (Zink); Antiklontermiddelen: siliciumdioxide (E551) en plantaardig magnesiumstearaat (E470b) ; Kleurstof: titaandioxide (E171); Glansmiddel: stearinezuur; Kleurstoffen: riboflavine (E101), ijzeroxide (E172).

Medibib newsletter