Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Thymogom Gommetjes Tijmextract 24 - Tilman

€ 6,72

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3432267

Algemene informatie

CNK 3432267
Prijs (Incl. BTW) € 6,72
Fabrikant Tilman
Gamma Thymogom
Gebruik Humaan
Inhoud 24
Farmaceutische vorm Gom
Type Voedingssupplement
Tijm Wordt Al Sedert De Oudheid Gebruikt Als Aromatische Plant En Hij Staat Ook Al Eeuwen Bekend Om Zijn Verzachtende Werking Op De Keel. Hij Wordt Gebruikt Om De Geïrriteerde Keel Te Verzachten En Ook Om De Keel Los Te Maken In Geval Van Kortstondige Heesheid. Kinderen Van 4 Tot 11 Jaar: 4 Gommetjes / Dag Volwassenen En Kinderen Vanaf 12 Jaar: 6 Gommetjes / Dag Zwangere Vrouwen: 4 Gommetjes / Dag Laat De Gommetjes Traag In De Mond Smelten Voor Een Optimaal Effect.

Eigenschappen

TIJM wordt al sedert de oudheid gebruikt als aromatische plant en hij staat ook al eeuwen bekend om zijn verzachtende werking op de keel. Hij wordt gebruikt om de geïrriteerde keel te verzachten en ook om de keel los te maken in geval van kortstondige heesheid.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 6 gommetjes / dag Laat de gommetjes traag in de mond smelten voor een optimaal effect.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ingrediënten per gommetje : Vulstoffen : arabische gom- Zoetstoffen: sorbitolsiroop, maltitolsiroop - Tijm droogextract (Thymus vulgaris) 75 mg - Natuurlijke aroma's - Voedingszuur : citroenzuur - Glansmiddelen : kokosolie, carnaubawas - Zoetstoffen : sucralose, steviolglycosiden. Kan sporen van eieren, dopvruchten en tarwe bevatten.

Medibib newsletter