Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Gum Tandpasta Activital 75 ml

€ 6,51

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3401726

Algemene informatie

CNK 3401726
Prijs (Incl. BTW) € 6,51
Fabrikant Sunstar Benelux
Gamma Gum
Subgamma Gum Tandpasta
Gebruik Humaan
Inhoud 75 ml
Farmaceutische vorm Pasta
Type Hygiëne

Het GUM ActiVital-assortiment is speciaal ontworpen om uw tandvlees en tanden langdurig te beschermen en problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Uw tanden poetsen na elke maaltijd met GUM ActiVital Multi-Action Tandpasta helpt u een gezonde mond te behouden voor de lange termijn.

Eigenschappen

Antioxiderende werking van co-enzym Q10 en natuurlijk granaatappelextract Innovatieve antikleefwerking dankzij het actieve bestanddeel PlakClear™ dat zich bindt aan bacteriën en hun gifstoffen, waardoor ze zich niet opnieuw aan het tandoppervlak hechten. De combinatie van fluoride (1450 ppm) en isomalt bevordert de remineralisatie van het glazuur en de preventie van cariës. Bevat verzachtende gember en bisabolol om het tandvlees te versterken Zachte formule Verse muntsmaak

Indicatie

Het gebruik van GUM ActiVital tandpasta is geïndiceerd voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar vanwege de fluorideconcentratie (1450 ppm) die niet geschikt is voor jongere kinderen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Glycerin, Aqua, Isomalt, Hydrated Silica, Silica (And) Propyl Steardimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Bisabolol, Punica Granatum Fruit Extract, Ubiquinone, Zingiber Officinale Root Extract, Potassium Sorbate, CI 77492, CI 42053.

Medibib newsletter