Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 19%

Ubiquinol 3 Capsule 30 Physiomance Phy284 - Therascience-Lignaform

Unieke combinatie van 540 mg omega-3 en 100 mg co-enzym Q10 in hun best geabsorbeerde vorm.

€ 31,35

19% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3364312

Algemene informatie

CNK 3364312
Prijs (Incl. BTW) € 31,35
Fabrikant Therascience
Gamma Physiomance
Subgamma Ubiquinol
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

PHYSIOMANCE UBIQUINOL 3 is een synergetische en innovatieve combinatie van 100 mg gepatenteerde Kaneka ubiquinol™ en 450 mg EPA* en DHA** (omega-3) in triglyceridevorm voor :

  • Voedingsondersteuning voor statinebehandelingen ;
  • Primaire en secundaire preventie van cardiovasculaire pathologieën ;
  • Voor een goed evenwicht van de omega-6/omega-3 verhouding ;
  • Meer bepaald bij mensen met een verminderd darmabsorptievermogen: ouderen, chronische inflammatoire darmpathologieën, onevenwichtigheden in de darmmicrobiota.

*EPA : Eicosapentaeenzuur
** DHA : Docosahexaeenzuur

Eigenschappen

PHYSIOMANCE UBIQUINOL 3 is een synergetische en innovatieve combinatie van 100 mg gepatenteerde Kaneka ubiquinol™ en 450 mg EPA* en DHA** (omega-3) in triglyceridevorm voor :Nutritionele begeleiding bij statinebehandelingen;Primair en secundair voorkomen van cardiovasculaire pathologieën;Voor een goed evenwicht van de omega-6/omega-3 verhouding;Specifiek bij mensen met een verminderd darmabsorptievermogen: ouderen, chronische inflammatoire darmpathologieën, onevenwichtigheden van de darmmicrobiota.*EPA : Eicosapentaeenzuur** DHA : Docosahexaeenzuur
1 capsule per dag, tijdens één van de 3 hoofdmaaltijden van uw keuze, gedurende minimaal 1 maand. Indien nodig herhalen.Voorzorgsmaatregelen voor gebruik :Voedingssupplementen moeten worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse doses niet. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. In het geval van een combinatie van verschillende voedingssupplementen, vraag advies aan uw bevoegd zorgverlener.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Concentraat van visolie met Omega 3 vetzuren, omhulsel : visgelatine, weekmaker : glycerol, co-enzyme Q10 (ubichinol), verdikker: glyceriolmonostearaat, gezuiverd water, emulgator : koolzaadlecithine, kleurstof : beta-caroteen.

Medibib newsletter