Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Omega 3 Plantaardig V-Capsule 60 - Forte Pharma

€ 22,00

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3299013

Algemene informatie

CNK 3299013
Fabrikant Forte Pharma
Gamma Omega
Subgamma Omega 3 Plantaardig
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

Dankzij een koude persing van streng geselecteerde zaden biedt het product Omega-3 plantaardig u de weelde aan Omega 3-vetzuren die chiazaad bevat.Chia (Salvia hispanica L.) is een plant afkomstig uit Mexico, die kleine ovale zaden voortbrengt. Deze zaden met een legendarische heilzame werking hadden een belangrijke plaats binnen de voeding van de Azteken en de Maya's. Chiazaad heeft verschillende voedzame Eigenschappen en is van nature rijk aan Omega 3-vetzuren, in het bijzonder alfalinoleenzuur (ALA). ALA is het enige Omega 3-vetzuur dat als "essentieel" beschouwd wordt, omdat het lichaam dit niet zelf kan produceren. Het is nochtans nodig voor de goede werking ervan en daarom moet absoluut aanwezig zijn in de voeding. 2 capsules = 620 mg alfalinoleenzuur (ALA)

Eigenschappen

Capsules van plantaardige oorsprong

Indicatie

Dankzij een koude persing van streng geselecteerde zaden biedt het product Omega-3 plantaardig u de weelde aan Omega 3-vetzuren die chiazaad bevat.
Prendre 1 à 2 capsules par jour avec un grand verre d'eau (200 ml), de préférence le matin au petit-déjeuner.
Ingrediënten (voor 2 capsules): Chiazaad-olie (Salvia hispanica) (1000 mg), omhulsel van de capsule (maïszetmeel, bevochtigingsmiddel : glycerol, geleermiddel : carrageen, zuurteregelaar : natriumcarbonaat)

Medibib newsletter