Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Expert Haar Lotion 120 ml - Forte Pharma

€ 31,95

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3281110

Algemene informatie

CNK 3281110
Fabrikant Forte Pharma
Gamma Expert
Subgamma Expert Haar
Gebruik Humaan
Inhoud 120 ml
Farmaceutische vorm Lotion
Type Cosmetica

Expert Haar Lotion Anti-haaruitval is een lotion die op 3 niveaus werkt: de haaruitval verminderen,de haargroei bevorderen en de structuur van het haar versterken met een combinatie van actieve bestanddelen die essentieel zijn voor de gezondheid van het haar. Expert Haar Lotion Anti-haaruitval bevat plantaardige extracten die de productie van 5-α-reductase (Serenoa Serrulata en Prunus africana) afremmen en zo de haaruitval verminderen en de dichtheid van het haar verbeteren. Het bevat ook een extract van Gingko Biloba dat de microcirculatie bevordert. De toevoeging van isoflavonen vervolledigt de werking. Vitamine B5 stimuleert het opnieuw groeien van het haar en vitamine B8 bevordert de keratinevorming.

Eigenschappen

Lotion

Indicatie

Lotion met natuurlijke formule om haaruitval te bestrijden. Ideaal in combinatie met een voedingssupplement. Vermindert de haaruitval, voedt en stimuleert de haargroei en versterkt de haarstructuur.
Twee keer per dag ('s morgens en 's avonds) 8 tot 12 verstuivingen aan de wortels van de haren. Verdelen over de hele hoofdhuid en zacht masseren. Niet spoelen, laten drogen. Alle dagen aanbrengen gedurende minstens 2 maanden. Schudden vóór gebruik.
Ingredients: ALCOHOL, AQUA, SOJ HYDROGLYCOLIC EXTRACT (PROPYLENE GLYCOL, AQUA, GLYCINE SOJA SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN,BUTYLPARABEN), COMP. PYGEUM/SERENOA LIPOSOLUBLE EXTRACT U.A (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PRUNUS AFRICANA BARK EXTRACT, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT), PANTHENOL, GINGKO BILOBA LEAF EXTRACT, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM PROPYLPARABEN, BIOTIN, CITRIC ACID.

Medibib newsletter