Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Alpine Sleepsoft Oordoppen 1p

€ 15,21

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

5% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3263886

Algemene informatie

CNK 3263886
Prijs (Incl. BTW) € 15,21
Fabrikant Ceres Pharma
Gamma Alpine
Subgamma Alpine Sleepsoft
Gebruik Humaan
Inhoud 1 paar
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel

SleepSoft oordoppen hebben een gemiddelde demping (SNR) van 25 dB. Dat houdt in dat storende omgevingsgeluiden worden gedempt. Het is onvermijdelijk dat je hardere geluiden blijft horen. Maar ze klinken wel zachter.

Eigenschappen

PRODUCTKENMERKEN Dempt omgevingslawaai en snurkgeluid Zeer comfortabel door AlpineThermoShape™ materiaal Bel, alarm en wekker blijven hoorbaar door unieke AlpineAcousticFilters Met bijzonder zachte filters, speciaal ontwikkeld voor (zij)slapers Handig compact opbergdoosje Met Alpine Cleaner om oordoppen makkelijk schoon te houden Kan de hele nacht gedragen worden Ook geschikt voor apneu, snurken tijdens zwangerschap Geen siliconen Herbruikbaar
Gebruiksduur en reinigen De levensduur van de oordopjes is afhankelijk van de draagfrequentie. Door de oordoppen regelmatig goed schoon te maken, blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee. Alpine levert een handige zelf ontworpen cleaner voor het verwijderen van oorsmeer in de oordoppen. Met Alpine Clean spray kan je de oordopjes snel en makkelijk reinigen en desinfecteren. Deze spray is verkrijgbaar in een flesje van 75 ml. De oordopjes kunnen ook met handwarm water en zeep schoongemaakt worden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter