Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 19%

Solgar Selenium Tabletten 100x100 µg - Solgar Vitamins

€ 12,35

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

19% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3233053

Algemene informatie

CNK 3233053
Prijs (Incl. BTW) € 12,35
Fabrikant Solgar
Gamma Solgar
Subgamma Solgar Selenium
Gebruik Humaan
Inhoud 100
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Solgar Selenium 100 µg draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en is goed voor de kwaliteit van sperma.

Indicatie

Solgar Selenium 100 mcg draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en is goed voor de kwaliteit van sperma.
Als voedingssupplement voor volwassenen één tablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.• Een voedingssupplement kan een evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.
Ingrediënten per tablet: Vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose) Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat) Cellulose gom Selenium (gistvrij L-selenomethionine) (182% RI) 100 mcg RI = Referentie Inname; Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.;

Medibib newsletter