Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 14%

Solgar Rhodiola Root Extract V-Capsule 60 - Solgar Vitamins

€ 28,81

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

14% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3233012

Algemene informatie

CNK 3233012
Prijs (Incl. BTW) € 28,81
Fabrikant Solgar
Gamma Solgar
Subgamma Solgar Rhodiola
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

Solgar Rhodiola Root Extract is een adaptogeen. Het kruid draagt bij aan lichamelijk prestatie en conditie, is goed voor de concentratie en voor het geheugen.

Indicatie

Solgar Rhodiola Root Extract is een adaptogeen. Het kruid helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven bij stress-situaties. Het bevat Rhodiolife®: gepatenteerd, gestandaardiseerd rhodiola extract uit het Altai-gebergte in Siberië.
Als voedingssupplement voor volwassenen één tot drie capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik (met name anti-depressiva en slaapmiddelen). Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.• Een voedingssupplement kan een evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.• Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.
Ingrediënten per plantaardige capsule: Gestandaardiseerd Rhodiolife® (Rhodiola rosea)¹ wortel poeder extract (10.5 mg [3%] rosavinen. 3,5 mg [1%] salidrosiden) 350 mg Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose) Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide) Vulstof (microkristallijne cellulose) Anti-oxidant (PhytO₂X® *; bètacaroteen mengsel en L-ascorbinezuur: vitamine C) * PhytO₂X® is een speciaal mengsel van natuurlijke anti-oxidanten dat de ingrediënten tegen kwaliteitsverlies beschermt.; Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik, met name middelen zoals antidepressiva en slaapmiddelen.;

Medibib newsletter