Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Specific Platte Buik Duopack Tabletten 2x28 - Forte Pharma


Algemene informatie

CNK 3195872
Fabrikant Forte Pharma
Gamma Specific
Subgamma Specific Platte
Gebruik Humaan
Inhoud 28
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Een formule met een DUBBELE WERKING gebaseerd op de combinatie van actieve bestanddelen om af te slanken (groene capsule) en Probiotica (witte capsule) gericht op twee belangrijke werkingen : 1. De rondingen op de buik verminderen 2. Het evenwicht van de darmflora herstellen

​De formule bevat een extract van karwij, dat de spijsvertering bevordert, en van koriander, dat het opgeblazen gevoel en het opzetten van de buik tegengaat en zo zorgt voor een plattere buik.

Eigenschappen

Groene capsules en witte capsules

Indicatie

Een formule met een DUBBELE WERKING gebaseerd op de combinatie van actieve bestanddelen om af te slanken en Probiotica gericht op twee belangrijke werkingen : de rondingen op de buik verminderen en het evenwicht van de darmflora herstellen
Neem 1 groene capsule in 's ochtends en 1 witte's avonds, bij voorkeur 20 minuten vóór de maaltijd, met een groot glas water.

Contra indicatie

Zonder gluten, zonder gelatine.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Groene capsule : karwij (Carum carvi), koriander (Coriandrum sativum), L-carnitine (tartraat), plantaardig omhulsel van de capsule (hydroxypropylmethylcellulose, chlorofyl-complex), vulstof (maïszetmeel), antiklontermiddel (magnesiumstearaat). Witte capsule : vulstof (maltodextrine), inulinecichorei (Cichorium intybus), plantaardig omhulsel van de capsule (hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof E171), mengsel van melkzuurbacteriën dat 5 miljard CFU's bijdraagt (Colony Forming Units): Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Medibib newsletter