Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Rodizen 200 mg 30 Tabletten - VSM

€ 13,05

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3180056

Algemene informatie

CNK 3180056
Prijs (Incl. BTW) € 13,05
Fabrikant Schwabe Pharma Belgium
Gamma Rodizen
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Filmomhulde tabletten
Type Geneesmiddel

Rodizen is een geneesmiddel voor gebruik bij de verlichting van mentale en fysieke symptomen van stress en overbelasting, zoals vermoeidheid, uitputting, prikkelbaarheid en spanningen.

Indicatie

Rodizen is een geneesmiddel voor gebruik bij de verlichting van mentale en fysieke symptomen van stress en overbelasting, zoals vermoeidheid, uitputting, prikkelbaarheid en spanningen
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Rodizen is een filmomhulde tablet die oraal ingenomen dient te worden. Tenzij door uw arts anders is voorgeschreven, is de dagelijkse dosering van Rodizen als volgt: Volwassen boven de 18 jaar, 2 tabletten per dag (1 tablet vóór het ontbijt en 1 tablet vóór de lunch) De tabletten innemen met een glas water, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd. Neem Rodizen niet langer dan 6 maanden in.

Contra indicatie

U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.

Bewaring

Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Rhodiola rosea (droog extract)- De werkzame stof in dit geneesmiddel is: 200 mg gedroogde Rhodiola rosea wortelextract (1.5–5:1) (WS® 1375). Het extractiemiddel is 60% ethanol (g/g) - De andere stoffen in dit geneesmiddel zijn: Microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Hypromellose, Stearinezuur, IJzer(III)oxide (E 172), Titaandioxide (E 171), Antischuim emulsie.

Medibib newsletter