Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Somatoline Cosm.man Top Definition Sport 200 ml - Bolton

€ 40,50

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3160918

Algemene informatie

CNK 3160918
Prijs (Incl. BTW) € 40,50
Fabrikant Bolton
Gamma Somatoline
Gebruik Humaan
Inhoud 200 ml
Farmaceutische vorm Creme
Type Cosmetica

De research Somatoline Cosmetic heeft geleid tot Behandeling buikspieren Top Definition Sport: een innoverende cosmetische gel die speciaal werd ontworpen om plaatselijke vetophopingen bij de man te verminderen, de buikzone te versterken en de onderliggende spierweefsels beter tot uiting te laten komen. De gel wordt snel geabsorbeerd en bevat een polymeer dat bestand is tegen water en zweten, wat ideaal is voor gebruik tijdens het sporten.

Eigenschappen

Acties Vermindert de plaatselijke vetophopingen die het spierweefsel bedekken zodat de spieren beter te zien zijn. Maakt de huid tonischer, steviger en elastischer zodat die zich beter aanpast en de contouren en de onderliggende spieren beter te zien zijn.

Indicatie

Wordt aangeraden bij sportieve mannen die een beter buiksilhouet willen krijgen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Werkzame stoffen Somatoline Cosmetic Behandeling buikspieren Top Definition Sport bevat het innoverende MenDefinitionSport-complex™, een complex van natuurlijke werkzame stoffen mat een vermagerings- en tonificerend effect, om de buikspieren weer zichtbaar te maken: cafeïne, carnitine, creatine: bevorderen de afbraak van triglyceriden tot vrije vetzuren (lipolyse) gemberextracten: verstevigende en tonificerende werking waterdicht polymeer: bestand tegen water en zweten

Medibib newsletter