Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Acetylcystein Sandoz 600 mg Granul. Drank Zakje 10

€ 6,01

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3137635

Algemene informatie

CNK 3137635
Fabrikant Sandoz
Gamma Acetylcysteine
Subgamma Acetylcystein Sandoz
Gebruik Humaan
Inhoud 10
Farmaceutische vorm Granulaat
Type Geneesmiddel
Acetylcysteïn Bevat De Werkzame Stof Acetylcysteïne En Maakt Viskeus Slijm In De Luchtwegen Vloeibaar. Acetylcysteïn 600 Mg Granulaat Voor Drank Wordt Gebruikt Om Slijmen Los Te Maken En Om Gemakkelijker Te Kunnen Ophoesten In Geval Van Ademhalingsziekten Met Viskeus Slijm Bij Adolescenten Ouder Dan 14 Jaar En Volwassenen.

Indicatie

Secretolytische behandeling bij acute en chronische bronchopulmonale aandoeningen die gepaard gaan met een abnormale vorming en transport van slijmen bij volwassenen en adolescenten vanaf de leeftijd van 14 jaar.
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Volwassenen en adolescenten vanaf 14 jaar 1 zakje éénmaal per dag Toedieningswijze Oplossen van het granulaat Het granulaat oplossen in minstens een half glas koud water. Het glas daarna vullen met warm, niet-kokend water (meng het koude en het warme water niet in omgekeerde volgorde). De oplossing moet worden geroerd en uitgedronken als de temperatuur aanvaardbaar is. De gereconstitueerde oplossing moet onmiddellijk na bereiding worden toegediend De gereconstitueerde oplossing innemen na een maaltijd Niet langer dan 4-5 dagen innemen zonder medisch advies

Bewaring

Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities. De gereconstitueerde oplossing moet na het oplossen onmiddellijk worden gebruikt. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
acetylcysteïne

Medibib newsletter