Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Thymotabs Fresh Zuigtabl 24 - Tilman

€ 6,48

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3110319

Algemene informatie

CNK 3110319
Prijs (Incl. BTW) € 6,48
Fabrikant Tilman
Gamma Thymotabs
Gebruik Humaan
Inhoud 24
Farmaceutische vorm Zuigtabletten
Type Voedingssupplement
Keelpastilles Op Basis Van Tijm En Vitamine C. Tijm Is Gekend Voor Zijn Verzachtende Werking Op De Keel. De Plant Wordt Voornamelijk Gebruikt Om Een Geïrriteerde En Schorre Keel Te Kalmeren. Naast Tijm Bevatten De Thymotabs-Pastilles Ook Vitamine C, Wat Nuttig Is Om Het Natuurlijke Afweersysteem Van Het Lichaam Te Ondersteunen Tegen Verkoudheden. De Pastilles Thymotabs  Fresh  Zijn Ook Rijk Aan Xylitol. Xylitol, Dat Een Natuurlijk Extract Van Berkenschors Is, Geeft U Een Aangenaam, Fris Gevoel.

Eigenschappen

Tijm is een aromatische plant die gedijt in mediterraanse gebieden. Al sinds de Oudheid is tijm gekend voor zijn verzachtende werking op de keel. De plant wordt voornamelijk gebruikt om een geïrriteerde en schorre keel te kalmeren. Naast tijm bevatten de Thymotabs-pastilles ook vitamine C, wat nuttig is om het natuurlijke afweersysteem van het lichaam te ondersteunen tegen verkoudheden. De Thymotabs-pastilles zijn dus ideaal om de winterse aanvallen te bestrijden en de geprikkelde, gezwollen of schorre keel te verzachten. De pastilles Thymotabs fresh zijn ook rijk aan xylitol. Xylitol, dat een natuurlijk extract van berkenschors is, geeft u een aangenaam, fris gevoel.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten per tablet : Vulstof : microkristalijne cellulose- Zoetstof: xylitol - Stabilisator: beta-cyclodextrine - Tijm droogextract (Thymus vulgaris) 30 mg - Vitamine C 20 mg (per 6 tabletten = 120 mg, hetzij 150% NRV*) Antiklontermiddelen: silicumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren - Aroma- Zoetstoffen : stevioglycosiden,sucralose, Kleurstof : kopercomplexen van chlorofylinen. *NRV = Nutrient Reference Values (voedingswaardereferenties)

Medibib newsletter