Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Nourivan Antiox Cream 500 gr - Fagron

€ 41,98

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3079704

Algemene informatie

CNK 3079704
Prijs (Incl. BTW) € 41,98
Fabrikant Fagron
Gamma Nourivan Antiox
Subgamma Nourivan Antiox
Gebruik Humaan
Inhoud 500 gr
Farmaceutische vorm Creme
Type Geneesmiddel

Nourivan™ Antiox is een hydrofiele crème verrijkt met antioxidanten. Deze unieke en voedende formulatie resulteert in de anti-oxidatieve en hydraterende eigenschappen van Nourivan™ Antiox.

Eigenschappen

Hydrofiele crème verrijkt met antioxidanten (O/W crème) Unieke verenigbaarheid met APIs gevoelig voor oxidatie; additionele antioxidanten toevoegen, is niet langer vereist Voedende en milde formulering Met natuurlijke antioxidanten voor bescherming van de huid Voelt aangenaam en zacht aan op de huid Uitstekende hydraterende eigenschappen die de huidbalans herstellen en beschermen Trekt snel in de huid Voor normale en (zeer) droge huidtypes Niet comedogeen Gebruiksklaar Tijdbesparende compounding oplossing Eenvoudige 3-stappen-bereidingsmethode Geschikt voor therapie op maat en een meer accurate dosering Nourivan™ Antiox is vrij van schadelijke, obsolete en controversiële ingrediënten. Technische data Uiterlijk: Witte crème Geur: Lichte karakteristieke geur pH: 2,5-5,5 Houdbaarheid (ongeopend): 24 maanden Bewaringscondities: 15-25 C°

Indicatie

Nourivan™ Antiox is een ideaal magistraal vehikel voor sterk oxiderende APIs (Active Pharmaceutical Ingrediënts) en DCIs (DermaCeutical Ingredients) en beantwoordt aan de noden van kwetsbare, gevoelige, normale en (zeer) droge huidtypes.
Bereidingswijze Bereken en weeg elk ingrediënt afzonderlijk af. Reduceer de poeders tot een uniforme, fijne consistentie. Verwrijf het poeder met een geschikt solvent. Voeg geleidelijk Nourivan™ Antiox toe en meng zorgvuldig na elke toevoeging. Vul aan en homogeniseer.

Medibib newsletter