Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Fitalite Gel Cream 500 gr - Fagron

€ 40,36

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3079670

Algemene informatie

CNK 3079670
Prijs (Incl. BTW) € 40,36
Fabrikant Fagron
Gamma Fitalite
Subgamma Fitalite Gel
Gebruik Humaan
Inhoud 500 gr
Farmaceutische vorm Creme
Type Voedingssupplement

Fitalite™ is een natuurlijke, ultra lichte, hydrofiele gel crème met een unieke formulatie. Dit vehikel bevat olielichamen van natuurlijke oorsprong, fytosomen, deze geven Fitalite™ zijn unieke antioxidatieve en huidhydraterende eigenschappen. Fitalite™ is een elegant, niet-vet vehikel, verenigbaar met een breed gamma aan APIs (Active Pharmaceutical Ingredients), DCIs (DermaCeutical Ingredients) en solventen.

Eigenschappen

Hydrofiele gel crème Formulering met natuurlijke emulgatoren en fytosomen: triglyceriden van linoleïne en oleïne zuur zijn in hoge concentratie aanwezig in de fytosomen Natuurlijk antioxidatief effect van tocopherol, voor zowel bescherming van APIs als de huid Voelt ultra licht en niet vet aan op de huid Zacht hydraterende eigenschappen Voor een vette en normale huid Niet comedogeen Unieke verenigbaarheid met uiteenlopende APIs en DCIs Gebruiksklaar Tijdbesparende compounding oplossing Eenvoudige 3-stappen-bereidingsmethode Geschikt voor therapie op maat en een meer accurate dosering Fitalite™ is vrij van schadelijke, obsolete en controversiële ingrediënten. Technische data Uiterlijk: Opake gel crème Geur: Lichte karakteristieke geur pH: 3,5-5,5 Houdbaarheid (ongeopend): 24 maanden Bewaringscondities: 15-25 C°

Indicatie

Fitalite™ is ideaal voor zowel magistrale bereidingen op voorschrift als basis huidverzorging en is uitstekend geschikt voor de behoeften van kwetsbare, gevoelige, vette en normale huidtypes.
Bereidingswijze Bereken en weeg elk ingrediënt afzonderlijk af. Reduceer de poeders tot een uniforme, fijne consistentie. Verwrijf het poeder met een geschikt solvent. Voeg geleidelijk Fitalte™ toe en meng zorgvuldig na elke toevoeging. Vul aan en homogeniseer.

Medibib newsletter