Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Collasense V-Capsule 60 - Springfield Nutraceuticals

€ 38,95

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Productnummer: 3078649

Algemene informatie

CNK 3078649
Prijs (Incl. BTW) € 38,95
Fabrikant Springfield Nutraceuticals
Gamma Collasense
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit in het bind- en steunweefsel van het lichaam. Collageen in gewrichtskraakbeen bestaat hoofdzakelijk uit collageen type II. Bij reuma en artrose leidt een chronisch ontstekingsproces tot een steeds verdergaande destructie van de gewrichten. Aangetoond is dat collageen type II de pijn en zwelling kan verminderen bij zowel reuma (reumatoïde artritis) als artrose.

Eigenschappen

Het collageen in gewrichtskraakbeen bestaat voor 85-90% uit collageen type II. Het gepatenteerde productieproces zorgt er voor dat de specifieke ruimtelijke helix-structuur van het collageen type II intact blijft. Collasense wordt gewonnen uit het borstbeen (sternum) van kippen. De veiligheid is bevestigd en aangetoond in studies bij mensen en dieren.

Indicatie

Behoud van soepele gewrichten en gezond gewrichtskraakbeen Artrose, reuma (reumatoïde artritis) en gewrichtspijn
1 tot 2 x per dag 1 capsule buiten de maaltijd innemen.Bij voorkeur een half uur voor het ontbijt of een andere maaltijd.Aanbevolen gebruik niet overschrijden.Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ingrediënten: 50 mg calcium ascorbaat, waarvan 40 mg vitamine C = 50% ADH 40 mg UC-II met 10 mg ongedenatureerd collageen type II Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, siliciumdioxide. Capsule: HPMC

Medibib newsletter