Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

L-tryptofaan Natural Energy 500 mg Capsule 60


Algemene informatie

CNK 3002193
Fabrikant Labophar Nv
Gamma L-tryptofaan
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

L-tryptofaan is een essentieel aminozuur. Het wordt in de hersenen omgezet tot Serotonine en Melatonine die van belang zijn voor het gemoed.

L-tryptofaan is een essentieel aminozuur dat het menselijk lichaam niet zelf kan aanmaken waardoor het wordt aanbevolen om het via de voeding op te nemen.

In het lichaam wordt L-tryptofaan omgezet in de neurotransmitters Serotonine en in Melatonine.

Eigenschappen

1 doos bevat 60 tabletten.

Indicatie

Tekorten aan L-tryptofaan, Serotonine of Melatonine
2x1 tablet per dag net vóór het slapengaan. OPGELET! Bij de inname van MAO-remmers is het gebruik van L-tryptofaan gecontra-indiceerd

Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker. Informeer bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ingrediënten per 2 tabletten: L-tryptofaan 1000mg, Vulstoffen (Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat), Stabilisator (Polyvinylpyrrolidon), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)

Medibib newsletter