Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Zuigfles Met Dop 240 ml zonder fopspeen Du Ind.Gamma

Een fles met dop zonder speen. 

€ 1,21

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 2938033

Algemene informatie

CNK 2938033
Fabrikant International Medical
Gamma Zuigfles
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel

We hebben een volledig assortiment zuigflessen voor baby's, die voldoen aan de behoeften op neonatologie-, kraam- en kinderafdelingen.

Al onze zuigflessen zijn gebruiksklaar.
Het volledige assortiment wegwerpzuigflessen en spenen is verkrijgbaar in verschillende configuraties die zijn aangepast aan elke specifieke ziekenhuisbehoefte.
Beldico zuigflessen voor eenmalig gebruik worden gebruikt voor het verzamelen en bewaren van moedermelk en voor de bereiding van flessenmelk. De melk kan ook gepasteuriseerd worden in onze zuigflessen.
Ons volledige assortiment wegwerpspenen, gemaakt van geïnjecteerd (latexvrij) polymeer, is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en past op alle Beldico babyzuigflessen.
Beldico zuigflessen voor baby's zijn gemaakt van voedselveilig polypropyleen. De flessen zijn in overeenstemming met de Europese richtlijnen voor plastic verpakkingen voor voedingsmiddelen. De Beldico zuigflessen zijn lekvrij. De gekalibreerde schaalverdeling biedt een betrouwbare nauwkeurigheid. De Beldico zuigflessen worden geproduceerd, geassembleerd en verpakt onder schone en gecontroleerde productieomstandigheden (ISO 13485). De thermoplastische spenen worden geproduceerd in een neutraal materiaal dat geen toxische derivaten bevat.

Onze zuigflessen kunnen worden ingevroren voor opslag tot -30°C en kunnen in de magnetron worden verwarmd. Onze zuigflessen passen ook in de standaard contactverwarmers en transportmanden.
Omdat alle spenen in alle flesmaten passen, is er altijd een complete fles die voldoet aan de eisen van het kind.

Indicatie

Beldico wegwerpbabyflesjes zijn bedoeld voor orale / enterale toediening en opslag van moedermelk of melkpoeder.

Medibib newsletter