Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Intieme Hygiene Wasgel Bio 250 ml - Puressentiel

€ 13,23

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2934974

Algemene informatie

CNK 2934974
Prijs (Incl. BTW) € 13,23
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Intieme
Gebruik Humaan
Inhoud 250 ml
Farmaceutische vorm Gel
Type Cosmetica

Hypoallergeen*

  • Zeepvrij
  • Zonder parabenen
  • Zonder synthetisch parfum
  • Zonder kleurstoffen.
  • Getest onder gynaecologische controle. De BIO-gecertificeerde Puressentiel zachte Douchegel reinigt zacht en respecteert de gevoeligheid en het evenwicht van de intieme zone, dankzij zijn zeepvrije en ultrazachte emulsie met fysiologisch pH. Hij werd speciaal ontwikkeld voor de slijmvliezen en de gevoelige huid. Zijn formule combineert drie soorten biologisch bloemenwater (Damasroos, Roomse kamille en salvia officinalis) en biologische essentiële oliën (theeboom, lavendel) en aloë vera, die verzachtende, verfrissende en hydraterende eigenschappen hebben. Hij beschermt dagelijks de onaangenaamheden van de intieme zone. Zijn uitstekende tolerantie werd getest onder gynaecologische controle**.

**Fysiologisch pH - dagelijks gebruik.***

Ontwikkeld om de risico's op allergie te beperken.** Gebruikstest

Dagelijks gebruiken zoals een vloeibare zeep voor extern gebruik voor intieme verzorging. Laten schuimen en dan zorgvuldig afspoelen met water na het aanbrengen. Kan ook gebruikt worden voor verzorging van het volledige lichaam.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
3 soorten biologisch bloemenwater: Damasroos, Roomse kamille en salvia officinalis. 2 biologische essentiële oliën: Theeboom, Echte Lavendel Aloe vera Bio 99,6 % van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.21,9 % van alle ingrediënten is afkomstig uit de Biologische landbouw.

Medibib newsletter