Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Lg Support Poeder Oplosbaar 90 gr - Decola

€ 35,37

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2930063

Algemene informatie

CNK 2930063
Prijs (Incl. BTW) € 35,37
Fabrikant Decola
Gamma Lg Support
Gebruik Humaan
Inhoud 90 gr
Farmaceutische vorm Poeder
Type Voedingssupplement

LG-Support is een voedingssupplement in poedervorm, bestaande uit gefermenteerde(*) papaya in combinatie met kurkuma, L-glutamine en Fructo Oligo Sacchariden.

1 à 2 maatlepels per dag, mengen in een glas water, en daarna uitdrinken, 's morgens nuchter voor het ontbijt. Teneinde het fermentatieproces op gang te zetten, is het aangeraden om het poeder te mengen en een tijdje te laten rusten vooraleer het in te nemen (bv de avond voordien). Het is eveneens geadviseerd om LG Support te mengen in water, dat de parameters van de bio-électronique respecteert, of in een bio fruitsap De werking van LG-Support wordt geoptimaliseerd door het te combineren met probiotica, zoals Decosan en Decoflor (S) of Flora Tonic 1 maatlepel bevat 1.5 gram poeder

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Samenstelling Actieve bestanddelen per gram poeder Fructo-Oligo-Sacchariden 450 mg L-glutamine 450 mg Curcuma longa L. 70 mg Carica papaya L. 30 mg (*) CFU Colony Forming Unit Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmidelen en kleurstoffen. Het werd ontwikkeld volgens de principes van de Bio-electronica.

Medibib newsletter