Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 16%

Plantil Keel 150 ml - Tilman

€ 7,98

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

16% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2914802

Algemene informatie

CNK 2914802
Prijs (Incl. BTW) € 7,98
Fabrikant Tilman
Gamma Plantil
Gebruik Humaan
Inhoud 150 ml
Farmaceutische vorm Siroop
Type Voedingssupplement
Plantil Siroop Met Weegbree, Zoethout En Zink, Is De Ideale Oplossing Om U Weer Op Een Optimale Wijze Comfortabel Te Helpen Ademen. Plantil Zorgt Ook Voor Een Efficiënte Werking Van Uw Lichaamseigen Afweer. Weegbree Verzacht De Luchtwegen En Verlicht Het Kriebelig Gevoel Diep In De Keel Op Een Krachtige Wijze. Zoethout, Afkomstig Uit Het Middellandse Zeegebied, Heeft Een Verzachtende Werking Op De Luchtwegen En Stimuleert De Natuurlijke Afweer Tegen Verkoudheden. Zink Is Een Essentieel Oligo-Element. Hij Draagt Bij Tot De Goede Werking Van Het Afweersysteem Dat Verkoudheden Bestrijdt. Dankzij De Unieke Combinatie Van Die Aanvullende Bestanddelen Biedt Plantil Siroop Een Ware Heilzame Werking Om U Een Comfortabele Ademhaling Te Garanderen. De Formule Van Plantil, Zonder Suiker En Natuurlijk Gezoet Met Stevia, Is Een Echte Lekkernij.

Eigenschappen

Er gaat niets boven weegbree om de geïrriteerde luchtwegen te kalmeren ! Deze plant verzacht de luchtwegen en verlicht het kriebelig gevoel diep in de keel op een krachtige wijze. Zoethout, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, heeft een verzachtende werking op de luchtwegen en stimuleert de natuurlijke afweer tegen verkoudheden. Zink is een essentieel oligo-element. Hij draagt bij tot de goede werking van het afweersysteem dat verkoudheden bestrijdt. Dankzij de unieke combinatie van die aanvullende bestanddelen biedt Plantil drinkbare oplossing een ware heilzame werking om u een comfortabele ademhaling te garanderen.
Plantil drinkbare oplossing kalmeert en verzacht de luchtwegen zodat u weer op een optimale wijze comfortabel kunt ademen. Kinderen van 3 tot 6 jaar : 5 ml, 4 keer per dag Kinderen van 7 tot 11 jaar : 7,5 ml, 4 keer per dag Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar : 10 ml, 4 keer per dag Oraal gebruik.

Contra indicatie

Bevat zoethout. Mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden. Niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten per 100 ml : Vulstof: maltitolsiroop -Stablisator: glycerol - Water - Vloeibaar extract van weegbree ( Plantago lanceolata)7,5 g - Vloeibaar extract van zoethout ( Glycyrrhiza glabra) 5,0 g -Zinkbisglycinaat (zink 25mg - voor 40 ml : zink 10mg, hetzij 100% NRV*) - Zuurteregelaar : citroenzuur - Conserveermiddelen : sodiumbenzoaat,potassiumsorbaat - Zoetstof: steviolglycosiden. Alc 2,5% vol.*NRV : Nutrient Reference Values ( voedingswaardereferenties)

Medibib newsletter