Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Marque V Luier Volwassen Nacht Sup + Large T3 14 S14mv

€ 38,90

Productnummer: 2910586

Algemene informatie

CNK 2910586
Prijs (Incl. BTW) € 38,90
Fabrikant Laboratoire Marque Verte
Gamma Marque Verte
Subgamma Marque V Luier
Gebruik Humaan
Inhoud 14
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel

Als je je blaas niet meer onder controle kunt houden, kan dat al snel een probleem worden in het dagelijks leven en kan ondersteuning nodig zijn. Dus als iemand in je omgeving last heeft van ernstig urineverlies, dan is de Super luier iets voor hem of haar. De luier is gemakkelijk aan te trekken dankzij de positioneerbare sluitingen en biedt een perfecte pasvorm voor maximale bescherming. Het superabsorberende meerlaagse kompres is ontworpen voor onmiddellijke en volledige absorptie van vocht. Geen schurend gevoel met onze complete luiers met technologieën die de hele dag en nacht voor absoluut comfort zorgen.

Onze luiers zijn ontworpen om niet weg te glijden en om in verschillende posities op hun plaats te blijven. De zijbeschermers van onze luiers voorkomen lekken en geurcontrole zorgt voor comfort en gemoedsrust. Voor nog meer comfort laat een gekleurde indicator op de luier je weten wanneer het tijd is om te verschonen.

Eigenschappen

Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen als een luier Vervangt je ondergoed Langdurig werkend anti-geur ingrediënt Absorptie: sterk tot zeer sterk

Indicatie

Voor zware tot zeer zware incontinentie.

Contra indicatie

Alleen voor eenmalig gebruik.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Een zachte "cotton touch" buitenlaag zorgt voor comfort en discretie. Een overnamelaag zorgt ervoor dat urine snel wordt geabsorbeerd in een meerlaags kompres met Superabsorberend materiaal dat ontworpen is om urine te absorberen en vast te houden in het kompres, wat zorgt voor een 'drooghouden'-effect. Antilekbarrières die lekken aan de zijkant helpen voorkomen Vochtindicatoren die verdwijnen als de luier verzadigd is. Langdurig werkend anti-geur ingrediënt. Herpositioneerbare sluitingen.

Medibib newsletter