Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Dakincooper Flacon 250 ml

€ 6,21

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 290155

Algemene informatie

CNK 290155
Prijs (Incl. BTW) € 6,21
Fabrikant Vemedia
Gamma Dakincooper
Subgamma Dakincooper Flacon
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Geneesmiddel
Het Is Een Lokaal Ontsmettingsmiddel Behorende Tot De Groep Van De Chloorverbindingen. Dakin Cooper, Oplossing Voor Cutaan Gebruik, Is Aangewezen Bij De Verzorging En De Ontsmetting Van De Huid En De Slijmvliezen, Bijvoorbeeld In De Gynaecologie, Pediatrie En Dermatologie. Dakin Cooper, Oplossing Voor Cutaan Gebruik Wordt Ook Toegepast In De Chirurgie Bij De Ontsmetting Van Wonden. Dakin Cooper, Oplossing Voor Cutaan Gebruik Is Aangewezen Bij De Lokale Behandeling Van Wonden En Oppervlakkige Besmettingen Van De Huid.

Indicatie

Perineale verzorging na episiotomie. Profylactische externe verzorging (van de vulva) na de bevalling. Vulva irrigaties in geval van bartholinitis Lokale verzorging van chirurgische wonden Lokale verzorging in geval van phimosis Perineale verzorging na excisie door middel van spoelingen of baden. Profylactische externe verzorging in geval van scheuring of hemorrhoïdale aandoeningen. Lokale verzorging na een chirurgische ingreep en in het bijzonder na defecatie. Profylactische verzorging en ontsmetting van de bilspleet. Spoelingen en irrigaties van wonden al dan niet traumatisch, besmet, etterig of korstig Lokale verzorging, door middel van spoelingen of baden, van wonden, doorligwonden en verzwerende varices. Lokale behandeling van traumatische of chirurgische wonden. Lokale behandeling in geval van oppervlakkige infecties (panaritum, furunkel, anthrax,...)
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
hetzij als spoeling, als lokale baden of als irrigatie hetzij onder de vorm van doordrenkte kompressen.

Bewaring

Bewaren beneden 30°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
actief chloor (onder vorm van natriumhypochloriet)

Medibib newsletter