Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Komijn Essentiele Olie 5 ml - Pranarom

€ 7,90

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Productnummer: 2800845

Algemene informatie

CNK 2800845
Prijs (Incl. BTW) € 7,90
Fabrikant Pranarom
Gamma Komijn
Subgamma Komijn
Gebruik Humaan
Inhoud 5 ml
Farmaceutische vorm Druppels
Type Voedingssupplement
Eigenschappen
Luisteren Naar Uw Lichaam Om Ziekte Te Begrijpen Is Een Must. Luisteren Naar Uw Lichaam Na Een Behandeling Is Evenzeer Een Must. De Wetenschappelijke Aromatherapie Is Geen Wondermiddel En Is Niet Noodzakelijk Voor Iedereen Geschikt. Vandaar Dat De Resultaten Optimaal Of Teleurstellend Kunnen Zijn. Het Is Niet Zo Dat Deze Wetenschap In Vraag Gesteld Dient Te Worden Indien Ze Niet Helpt Maar Eerder Inzicht In De Ziekte Is Belangrijk Voor De Beste Keuze Van De Essentiële Oliën.
Voorzorgsmaatregelen
Mocht U Toch Per Ongeluk Wat Essentiële Olie In Uw Oog Krijgen, Moet U Het 2 Minuten Onder Koud Kraanwater Uitwassen En Vervolgens Een Kompres Gedrenkt In Plantaardige Olie (Olijf-, Noten-, Abrikozenpitolie, Etc.) Aanbrengen Gedurende Een Tiental Minuten. In Geval Van Contact Met De Gevoelige Slijmvliezen (Genitaliën, Gehooringang, Neus, Etc.) Moet U Op Dezelfde Manier Te Werk Gaan, Veelvuldig Spoelen En Een Kompres Van Plantaardige Olie Aanbrengen. Handen Wassen Na Elke Massage Of Contact Met Een Synergie. Altijd De Aanbevolen Hoeveelheid Druppels Respecteren, Hoe Vaak U Het Moet Aanbrengen Of Innemen Alsook De Duur Van Het Gebruik Van Het Middel.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Aromatische moleculen: CuminaldehydeGedistilleerd deel: vrucht

Medibib newsletter